Συντάξεις - Ασφάλιση

ΕΦΚΑ: Οι τελικές ημερομηνίες πληρωμής κύριων και επικουρικών συντάξεων του Νοεμβρίου

29 Οκτωβρίου θα καταβληθούν συντάξεις του Δημοσίου

25 Οκτωβρίου οι συντάξεις των μισθωτών

Το διάστημα από 25 έως 29 Οκτωβρίου θα καταβληθούν σταδιακά, οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του μηνός Νοεμβρίου, από τον ΕΦΚΑ. Το πρόγραμμα, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ του Φορέα της 14ης Οκτωβρίου 2021, είναι το ακόλουθο:

ΚΥΡΙΕΣ & ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

  • Στις 25 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 26 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 27 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 29 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές  συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.