Δημόσιο - ΑΣΕΠ

3 θέσεις στην Δ.Ε.Υ.Α Κοζάνης

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας

Για τις θέσεις υδραυλικών απαιτείται και ερασιτεχνική άδεια οδήγησης Β΄κατηγορίας

 

Το «πράσινο» φως για την πρόσληψη τριών υπαλλήλων, με 8μηνη σύμβαση εργασίας, έδωσε το ΑΣΕΠ στην Δ. Ε.Υ.Α Κοζάνης. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιοληγτικών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Σημειώστε ότι ο πλήρης φάκελος υποψηφιότητας πρέπει να περιλαμβάνει όλες τις βεβαιώσεις που πιστοποιούν τις ιδιότητες που επικαλείστε στην αίτησή σας.

Δείτε στην εφαρμογή, («Υπολογίστε τα μόριά σας»), ποια είναι τα κριτήρια διορισμού και συγκεντρώστε εγκαίρως τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Το workenter δημοσιεύει ολόκληρη την προκήρυξη για τη γνώση των λεπτομερειών που κάνουν τη διαφορά μεταξύ των υποψηφίων. Δείτε τη λίστα με όλα τα προσόντα και τα δικαιολογητικά της ειδικότητας που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε τις πιθανότητες επιτυχίας και βελτιώστε τη θέση διορισμού σας, προσκομμίζοντας τα ανάλογα πιστοποιητικά (π.χ. ολιγόμηνη εμπειρία σε εταιρεία του ιδιωτικού στην οποία εργαστήκατε στο παρελθόν).

Συμπληρώστε το έντυπο αίτησης που επισυνάπτουμαι - αυτό, μόνο, αποδέχεται η Δ.Ε.Υ.Α Κοζάνης - και καταθέστε το στο γραφείο της κας Βασιλικής Λιάπη. Τα τηλεφωνά της είναι: 24610 51519, 24610 5151