Επιχειρείν

Ελκυστικότερος εργοδότης στις συμβουλευτικές υπηρεσίες η ΕΥ

Σύμφωνα με έρευνα της Universum

Ως ελκυστικότερος εργοδότης στον τομέα της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών παγκοσμίως επιλέχθηκε από τους φοιτητές η ΕΥ, σύμφωνα με έρευνα της Universum, για τους «πιο ελκυστικούς  εργοδότες  παγκοσμίως» για το 2019 για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Η ίδια έρευνα κατατάσσει την ΕΥ ως τον δεύτερο ελκυστικότερο εργοδότη συνολικά σε παγκόσμιο επίπεδο από την τρίτη θέση που κατείχε μέχρι πέρυσι.

Η κατάταξη του 2019 βασίζεται σε έρευνα στην οποία συμμετείχαν 247.235 φοιτητές διοίκησης επιχειρήσεων, μηχανολογίας και πληροφορικής, από κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα των 12 μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου.

Η EY διεθνώς, περιλαμβάνεται, επίσης, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στην κατάταξη τoυ Great Place to Work για τις «Καλύτερες Εταιρείες για Εργασία Παγκοσμίως» για το 2019.

Με βάση την ψήφο των ανθρώπων της, η ΕΥ κατέλαβε την 7η θέση, βελτιώνοντάς την κατά 12 θέσεις.

Οι επιχειρήσεις που περιλαμβάνονται στην τελική κατάταξη, κρίνεται ότι ακολουθούν βέλτιστες πρακτικές και πολιτικές υποστήριξης μιας κουλτούρας εμπιστοσύνης.

Η EY έχει επενδύσει περίπου 530 εκατ. δολάρια στην εκπαίδευση, ενώ έχουν καταγραφεί περισσότερες από 14 εκατ. ώρες εκμάθησης, με συνεχή έμφαση στην εκπαίδευση σε θέματα αναδυόμενων τεχνολογιών, σε όλο το εύρος του οργανισμού.

Σήμερα, η ΕΥ απασχολεί περισσότερους από 284.000 ανθρώπους σε περισσότερες από 150 χώρες, με συνολικά παγκόσμια έσοδα 36,4 δις. δολάρια.