Επιχειρείν

Τα θέματα ηγεσίας στο Blanchard Summit 2019 στο San Diego

Τι δήλωσαν οι επικεφαλής

Με τη συμμετοχή της ομάδας  της Blanchard Greece & Cyprus με επικεφαλής τους Σπύρο Παολινέλη και Αντώνη Δημητρίου, Partners της εταιρείας, πραγματοποιήθηκε το Blanchard Summit 2019 και το Global Partners Conference 2019 της The Ken Blanchard Companies, τον Οκτώβριο στο San Diego.

Το συνέδριο πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στο San Diego στην Καλιφόρνια, δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες της Blanchard, παγκόσμιο ηγέτη στην εκπαίδευση για ανάπτυξη ηγεσίας, να ακούσουν κορυφαίους ομιλητές σε θέματα ηγεσίας, να μάθουν από τις ιστορίες επιτυχίας με τα προγράμματα Blanchard®, που επιλεγμένοι πελάτες παρουσιάζουν και να ενημερωθούν για τις τάσεις σε θέματα ηγεσίας και εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού.

Ανάμεσα στα θέματα που επικεντρώθηκε η φετινή διοργάνωση είναι θέματα ηγεσίας όπως το Servant Leadership, το Return on Investment (ROI) της εκπαίδευσης, το καινοτόμο πρόγραμμα Self-Leadership for Kids - ανάπτυξη ηγετών του μέλλοντος από το σχολείο.

Σημαντικό ενδιαφέρον συγκέντρωσαν δύο καλές πρακτικές, αυτή της αυτοκινητοβιομηχανίας Nissan με το πρόγραμμα (Situation Leadership® II), με το οποίο μέτρησαν χρηματική απόδοση της επένδυσης στην εκπαίδευση 452% αλλά και εκείνη της Tower Health Medical Group με το βραβευμένο πρόγραμμα για ανάπτυξη αφοσιωμένων πελατών Legendary Service.

Το Global Partners Conference γίνεται κάθε χρόνο και δίνει την ευκαιρία στους Global Partners να ενημερωθούν για εξελίξεις και νέα προγράμματα και να ανταλλάξουν ιδέες και βέλτιστες πρακτικές. Το Conference του 2020 θα οργανωθεί στην Αθήνα από την Blanchard Greece & Cyprus.

 «Ένα από τα πιο σημαντικά μηνύματα του φετινού συνεδρίου αφορά στην απόδοση της εκπαίδευσης στην επένδυση, η οποία μετριέται» σημείωσε ο Σπύρος Παολινέλης, Partner της Blanchard Greece & Cyprus.

«Είναι ευκαιρία λοιπόν να μετατρέψουμε την εκπαίδευση από κέντρο κόστους, σε κέντρο κέρδους. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, νιώθω πολύ περήφανος, που τόσοι πελάτες από διαφορετικά μέρη του κόσμου και διαφορετικές βιομηχανίες, έρχονται να μοιραστούν μαζί μας τις επιτυχίες, που είχαν με τα προγράμματα της Blanchard. Το 2020 το Blanchard Summit θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και εγώ και η ομάδα μου ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε τους πελάτες και τα στελέχη της Blanchard από όλο τον κόσμο, στην Ελλάδα, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο».  

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο πλαίσιο του Global Partners Conference 2019, η Blanchard Greece Cyprus βραβεύτηκε για την ανάπτυξη της ομάδας πωλήσεων το 2019 και η Blanchard Pakistan, θυγατρική της Blanchard Cyprus, για την αύξηση πωλήσεων.